I begyndelsen

I begyndelsen var der tomrum og blanke sider. Der var ambitioner, passioner og visioner. Ideerne svævede over kanalerne ved Christianshavn.  Ambitioner om at give mere værdi til vores læsere. Skabelsen af et nyt medie – en platform der kunne fungere som bindeled mellem nye virksomheder og danske fageksperter. En blog der kunne medvirke til at motivere og opbygge nye, stærke ledere og virksomheder i Danmark.

I begyndelsen var der koder, domæner, designs og layouts. Der var kommunikation, research, planer og den berygtede forventningsafstemning. Der skulle skabes optimale rammer. Der skulle samles et team af rådgivende eksperter. Specialister med indsigt i de forskellige del-elementer som skal spille sammen i en fremgangsrig virksomhed.

Efter 3 måneders intensivt og hårdt arbejde er det er med glæde, at jeg byder jer velkommen til vores nye blog.

Farvede-kraes-kager-i-glaskuppel

Så er vi klar med lidt lækkerier til selvstændige

En blog kom til verden

Velkommen til en blog der støtter en positiv iværksætterånd ved at tilbyde hjælp til og inspiration om alt fra lovkrav og revision til marketing og fremtidsforskning. En blog hvor passion, faglighed og kvalitet spiller en vigtig rolle. Hvor iværksættere, direktører og fageksperter kan støtte andre virksomhedsejere og iværksættere, ved at dele ud af deres viden og erfaringer.

Det her er begyndelsen på en blog, som vil introducere dig for innovative koncepter, personligt drive, styrke, mod og sågar opstartsvanskeligheder. Du vil møde nye virksomheder, erhvervsledere og eliten indenfor markedsføring,e-handel, betalingsløsninger og prissætning. Vil vil tage dig med på besøg hos serieiværksættere, socio-iværksættere og andre ildsjæle, der vil give dig et indblik i deres rejse fra virksomhedside til virkeliggørelse.

Når regnskaberne hober sig op og forretningslivet bliver hårdt, vil vores super coaches give dig energien og fokus tilbage mens vores regnskabseksperter hjælper dig igennem det praktiske.

Bliv en del af KRÆS

Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, skabe kontakter og engagere dig i et positivt blog-fællesskab. Bloggen vil poste mellem 2 og 3 indlæg på en arbejdsuge. Du kan enten klikke ind via hjemmesiden eller du kan belønne vores ihærdighed ved at tilmelde dig bloggen. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din mail i sign-up feltet øverst til højre.

Det her er bare begyndelsen. Det betyder også, at du kan være med til at forme indholdet på bloggen. Du skal bare skrive til mig. Fortæl mig, hvilken viden du savner. Hvilke eksperter du gerne vil høre fra eller hvilke diskussioner du har brug for en faglig vinkel på. Så vil jeg som administrerende redaktør, gøre mit bedste for at imødekomme dine ønsker.

Velkommen til.

 

Follow my blog with Bloglovin