Kender du det med at mangle tid til at reflektere?

Glæder du dig til din ferie så du endelig kan få et velfortjent pusterum?

Jeg har sammen med en kvinde som hedder Helle Poulsen “opfundet” begrebet undoing.

Det handler om at gøre absolut ingenting. Og så tænker du måske “hvad det skulle gøre godt for?”.

Anna_nyboe_video_undoing

Jeg lærte for nogle år siden at holde ferie,  da jeg blev fortalt HVORFOR ferie er investeringer værd.

Det viser sig, at hjernen bliver nød til at slippe tanker og impulser for at ny inspiration og dybdegående refleksion får et ben til jorden. Hvis du gerne vil blive et endnu dygtigere, kreativt og energifyldt menneske er det en god ide  at lære at lave ingenting!

Det gør du ikke kun ved at holde ferie et par gange om året, men ved at holde lidt mentalt fri hele året rundt. Jeg har fx blokke i min kalender hvor jeg ingen planer har og hvor jeg kun gør hvad mit indre fortæller mig.

Lyder det lidt syret for dig som er en do’er, og altid løber rundt for at klare det hele på den halve tid ?

Så kan jeg fortælle dig at du bliver et bedre menneske og meget dygtigere til forretning når du husker selvreflektion.

Jeg er så meget forretningskvinde at jeg kun bruger tid på det som får min virksomhed og mine egne ressourcer til at blive endnu stærkere.

Hvem ved – måske du også ender med at skabe mirakler ved at gøre ingenting 😉