Erfaring og virke

Tobias er 29 år og driver 24Slides, som startede I 2012. Idag har han har 25 ansatte I Indonesien og har tidligere drevet forretningen fra Bali, Barcelona og nu Danmark.

Baggrund

Tobias fik smag for iværksætteri for første gang, da han og en god ven, i en alder af 15 år, åbnede en juletræsforretning i en rundkørsel i Charlottenlund. En kandidat fra CBS og 20 småprojekter senere blev Tobias headhuntet til et startup, der ville bliver verdens største webshop for PowerPoint designs. På et år gik Slideshop.com fra idé til millionomsætning. I 2012 valgte Tobias’ så at starte for sig selv med 24Slides, som idag laver præsentationer for bl.a. Vestas, Hilton, Danfoss, og Fox Entertainment. 

Med Tobias’ egne ord

Hvis vi virkelig vil gøre en forskel, så skal vi kigge ud over landets grænser med vores virksomheder. Efter kunder og arbejdskraft. Det betyder mere global vækst. Det ligger I vores kultur, at arbejde sammen med folk vi kan mødes med fysisk, men indenfor 5 år så bliver vi kørt midt over talenter fra hele verden, som har 10 x så meget motivation for at få et bedre liv, har fået nok kulturel forståelse og er gode nok til Engelsk til at kunne blæse de fleste af os ned af stolen. Spørgsmålet er blot om vi sætte os i vognen nu eller prøve at løbe med, når den kører forbi.

 

Indlæg fra Tobias