Ekspert inden for HR og rekruttering

Indehaver af HR-bureauet ApS, der fungerer som en full-service personaleafdeling, som – på ad hoc basis – assisterer virksomheder med deres personaleudfordringer indenfor trivsel, rekruttering, fastholdelse og afvikling.
Kunderne er primært mindre ejerledede virksomheder, som er specialister på deres felt, men uerfarne omkring personaleledelse, -trivsel og –håndtering.
Erfaring og virke
Tine (f. 1970) har en baggrund som erhvervspsykolog og arbejdede i en årrække, som Human Ressource konsulent i en mindre ejerledet virksomhed med dansk hovedkontor og afdelinger i Norden og Europa.

Startede i 2009 egen virksomhed, der fungerer som en full-service personaleafdeling, som assisterer virksomheder med deres personaleudfordringer indenfor trivsel, rekruttering, fastholdelse og afvikling.

Baggrund

Tine har altid fokus på menneskets trivsel som udgangspunkt for glæde og effektivitet. Hun medtænker, at alle er mennesker i en (arbejdsmæssig) kontekst. At alle har forskellige evne og forudsætninger for at tage ansvar i givne sammenhænge. Og at jobbets præmisser og rammer skal matche den faglighed og personlighed medarbejderen bærer med sig i jobvaretagelsen.

Siden 2010 har Tine Cranil ligeledes været engageret som ekstern konsulent, underviser, procesfacilitator og efterspurgt foredragsholder. Emnerne tæller ”Personlig gennemslagskraft”, ”Stress”, ”At blive forandringsparat”, ”Lær dit team at kende”, ”Afdæk virksomhedens værdier” o.m.a. På referencelisten blandt kendte virksomheder tæller Novo Nordisk, FTF-A, Netværk Danmark, Niels Brock, HK Hovedstaden, Politiet, Metropol Sygeplejeskolen etc.

Med Tine Cranils egne ord

Vi er alle specialister på hver vores felt. Min passion ligger inden for HR-området og det er her, jeg kan tilføre værdi til mine kunder.
Udover at være lederens go-to-person ved personaleudfordringer, formulere personalehåndbøger, trivselsmålinger, gennemse kontrakter og lave skabeloner til MUS og opsigelser,- så er rekruttering en benyttet ydelse hos mig.
Alle kan rekruttere, men ikke alle finder den bedst egnede kandidat. Det har mange kunder hos HR-bureauet fundet ud af. Udover at være tovholder på rekrutteringen, sikrer jeg, at etikken er høj, og at kunde og kandidat får den bedst mulige oplevelse af forløbet og føler sig trygge hele vejen gennem processen.
Med denne blog ønsker jeg at dele gode og dårlige erfaringer – til glæde og gavn for KRÆS’ brugere.
Fang mig på Google+ eller LinkedIn.

Indlæg fra Tine