Erfaring og virke

Thomas har arbejdet hos Jobteam siden foråret 2013. JobTeam er et vikar- og rekrutteringsbureau med specialist kompetencer indenfor kontor/teknik/spedition og shipping. Med deres 12 kontorer i Danmark har de på det enkelte fagområde i afdelingerne muligheden for at yde kvalificeret assistance på faste rekrutteringer eller fleksible vikarløsninger.

Alle konsulenter har erfaring fra netop det fagområde de arbejder indenfor, og kan derfor afdække de faglige kompetencer hurtigt og professionelt

Baggrund

Thomas arbejder dagligt med rekruttering – et vigtigt område i den samlede drift af en virksomheds medarbejdere. Thomas er specialiseret i at finde de rigtige profiler til virksomheder, der mangler arbejdskraft.

Privat har Thomas arrangeret events i København igennem en årrække, hvorfor iværksætter ånden heller ikke er ham ukendt.

  • Kandidatsøgning i egne CV-databaser, internet samt eget netværk
  • Jobsamtaler med kandidater
  • Uopfordrede ansøgninger med kandidater fra vores database
  • DISC analyse af kandidater (adfærdsanalyse)
  • Networking
  • Jobannoncering

Thomas er desuden uddannet shipping-mand fra et rederi agentur i København. Efterfølgende blev han ansat i samme firma, hvor han havde fokus på udlejning af og positionering af tomt udstyr, rapportering og claim sager på skadet materiel. Siden har han været forbi speditions branchen og har et godt kendskab til crosstrade, Aid/Relief, RO/RO og projektlaster.

Med Thomas’ egne ord

Jeg brænder for mit job, og nyder at kunne bruge det netværk, jeg har opbygget gennem flere år indenfor shipping og speditions branchen.

Indlæg fra Thomas