Erfaring og virke

Thomas er direktør og co-founder i ARPEDIO Solutions, som udvikler værktøjer der hjælper sælgere med at blive bedre til at sælge. Værktøjet findes i en native APP udgave til iPhone og iPad og i en webversion som kan afvikles på alle platforme. Værktøjet kan integreres til forskellige CRM systemer og giver dermed mulighed for at arbejde mere struktureret med kunder og salgsmuligheder.

 

Konsulentarbejde, workshops, seminarer og foredrag er en del af dagligdagen for Thomas, hvor det også bliver til en del Skype-møder, da virksomhedens medarbejdere er spredt geografisk over Danmark (København/Aarhus) og USA (Pittsburgh og New Orleans).

 

ARPEDIO har kunder i Danmark og USA. Det amerikanske marked varetages af en strategisk samarbejdspartner.

 

Baggrund

Thomas er uddannet produktionsingeniør fra Odense Teknikum. Han fandt dog ret hurtigt ud af, at det var mere spændende at sælge komplekse software løsninger til kunder end det var at programmere softwaren. Den passion tog ham og familien til USA, hvor han i 10 år solgte supply chain optimization software til den tunge del af amerikansk industri, herunder Boeing, Ford og General Motors.

 

I 2005 vendte han tilbage til Danmark og arbejdede som chefkonsulent ved PA Consulting Group i København. Med Thomas ekspertviden fra USA var fokus at skabe Sales Excellence projekter hos bl.a. M.A.N. Diesel og PostDanmark.

 

I PFA var Thomas titel Direktør Salg. Han havde ansvaret for en 75 mand stor salgsorganisation.

I 2010 fik Thomas muligheden for at realisere en livslang drøm og sprang ud som iværksætter. Sammen med en kollega fra PA Consulting Group og hans bror startede han ARPEDIO Solutions.

 

 

Med Thomas’ egne ord

Alt for mange salgsværktøjer gør ikke sælgere bedre – tværtimod. Vi ønsker med ARPEDIO at tilbyde et værktøj, som tager udgangspunkt i individet (sælgeren) og hjælper ham med at blive bedre til det han er god til.

 

Indlæg fra Thomas