Erfaring og virke

Sofia Manning er medstifter af firmaet Manning Inspire. Hun er uddannet som coach i USA. De sidste 8 år har hun uddannet et stort antal coaches og afholdt kurser i USA og Europa. Formålet er at hjælpe andre mennesker til at udleve deres fulde potentiale.

Baggrund

Sofia er født og opvokset i Danmark, men rejste i 1999 til USA for at uddanne sig til coach

Hun arbejdede efterfølgende for Anthony Robbins som europæisk koordinator og blev anerkendt som en af de ledende coaches i hans firma. Sideløbende grundlagde Sofia Manning sit eget firma Manning Inspire og blev kendt for sine effektive, indsigtsfulde og resultatorienterede kurser.

Siden 2004 har Sofia også været lifecoach i magasinet Alt For Damerne. I 2008 medvirkede Sofia i det ugentlige radioprogram Coaching på P1, – Danmarks Radio. Hun er bl.a. blevet profileret i Børsen og Berlingske Tidende, har medvirket i DR2-dokumentaren ’Et bedre liv’, har haft sit eget tv-program ’Mission Job’ på TV3 og er en fast del af Karrierepanelet på Go Morgen Danmark på TV2.

Hun har udgivet bestsellerne “Coaching”, “Hvad venter du egentlig på?”, og “Personlig Karma”. Sidstnævnte i samarbejde med Christian Stadil. Derudover har hun skrevet adskillige bidrag til bøger om coaching og selvudvikling.

Med Sofias egne ord

Min største motivation som coach er at hjælpe andre til at handle på deres drømme. Coaching er et fantastisk effektivt værktøj til at hjælpe mennesker på alle niveauer ved at stille de rigtige spørgsmål.

Et typisk mønster hos mange af mine klienter er, at de ikke er bevidste om, at en stor del af deres handlinger i dagligdagen er drevet af frygt og angst for at konfrontere problemer og forhindringer.

De løber slalom uden om forhindringerne og opdager på denne måde aldrig de milepæle, de så behændigt passerer. De får aldrig gjort det, der virkelig kunne gøre en forskel i deres liv, fordi slalomløbet i sig selv er blevet målet. Det vil jeg gerne udfordre og inspirere folk til at blive bevidste om, så de kan skabe det liv, de drømmer om.

Hvis jeg skal give et enkelt råd, er det: Følg dit hjerte! Så sker resten af sig selv. Vælg ikke nødvendigvis den trygge og sikre vej.

Indlæg fra Sofia