Erfaring og virke

I dag hjælper Ole Thingstrup virksomheder i alle størrelser til med at finde de rette kommunikationsløsninger internt og eksternt hos GlobalConnect, der er en fibernet-, cloud og telefonileverandør. Han har blandt andet et tæt samarbejde med den københavnsk baserede startup Bellmetric og den internationale leverandør af netværksudstyr ZyXEL.

Baggrund

Ole startede sin karriere i KTAS (i dag bedre kendt som TDC), hvor han som en ud af ti unge talenter, blev udvalgt til et intensivt karriereforløb. Efter 13 år i KTAS tog Ole springet ud i at stå for opstarten af grossistsalg for et amerikansk teleselskab i Skandinavien. Sidenhen har han været partner i et software-selskab og haft sin egen internet-startup.

Med Oles egne ord

Med adgang til den nyeste viden og teknologi inden for unified communications samt +25 års erfaring inden for telefoni på alle planer og som selvstændig har Ole masser af viden og nyheder fra en branche i hastig udvikling at dele ud af. Han har tidligere også prøvet kræfter med livet som iværksætter, og han ved derfor, hvor afgørende god kommunikation er for at få gang i salget.

Indlæg fra Ole