Erfaring og virke

Nicolai Andersen er 26 år og arbejder til dagligt som SEO ansvarlig hos www.Speedline.dk. Han har startet to virksomheder sideløbende med fritidsjob og studier.

Uddannelsen er taget på Aarhus Erhvervs Akademi, hvilket har smidt en Markedsføringsøkonom uddannelse fra sig, med en overbyggende bachelor i Innovation og Entreprenuership.

Baggrund

Har elsket e-handel siden han som 13 årig knægt, modtog en pakke fra Billigvoks.dk og opdagede at firmaet havde valgt at vedlægge 4-5 tyggegummier i hans pakke – helt gratis. Lige siden har e-handel fyldt meget og efter at have startet egen webshop med salg af e-cigaretter, samt efterfølgende praktik hos selv samme firma der sendte ham tyggegummier i pakken, er Nicolai nu fuldtidsansat indenfor det fag han altid har haft et godt øje til.

Nicolai har også startet opgaveportalen taskuddy.dk sammen med en gruppe medstuderende. Portalen har som mission at finde en plads blandt udbuddet af produkter der fremmer deleøkonomien.

I dag ligger det primære fokus på at blive bedre til SEO og de programmer der ligger rundt om hele universet af søgemaskineoptimering. WordPress er efterhånden en leg, og analyser er små belønninger i dagligdagen, der fortæller om man er på rette vej, eller ej.

Motivationen for at blogge på KRÆS

Når man har så meget om ørene og hele tiden har planer for næste projekt, kan det virke fjollet at prioritere det at blogge på internettet. Men dét at blogge giver også tid til at reflektere over ens egne metoder, og måske endda blive udfordret på en ny og anderledes måde af personer der arbejder indenfor samme felt.

“De fleste har en idé om rigtig og forkert, men i vores branche er ingenting sort og hvidt. Faktisk forandrer processerne sig hele tiden og skabelonen for god SEO ændres nærmest dagligt. Derfor synes jeg det er super vigtigt at blogge, at læse blogs og tage stilling til forskellige udsagn og den vej igennem lære af mine egne og andres erfaringer”