Erfaring

Stifter af en række online-baserede virksomheder. Har drevet konsulentvirksomhed siden 2013, hvor han hjælper virksomheder med at forstå nethandel, og få en sund online forretning.

Baggrund

Morten har studeret hos Kaospiloterne og Informationsvidenskab på Århus Universitet. Han har bl.a startet netbutikkerne SUMOpix.com og Nordiskspil.dk, som i dag drives af andre. Derudover driver han livsstilsportalen GoDownsize.com, som fokuserer på videoindhold fra den tilhørende Youtube-kanal.
Morten arbejder desuden med koblingen mellem fysiske butikker og online butikker. Det kan være en udfordring at omstille en virksomhed fra 100% offline baserende butikker, til at konkurrere på nettet. Det har bl.a skaffet ham kunder som Salling, Holmris møbler og Garant tæppekæden.

Morten holder også oplæg og foredrag for virksomheder, som ønsker at uddanne deres ansatte i nettets spilleregler.

Med Mortens egne ord

“Jeg elsker de første spadestik når en virksomhed skabes og visionen sættes, men det er det lange seje træk der skaber en virksomhed. Jeg ser alt for ofte folk gå rundt om den varme grød, i stedet for at tage kvælertag på de vigtigste opgaver, og få styr på de basale ting som tracking, salgsporing osv. så der kan tages kloge beslutninger og testes nye tiltag udfra fakta. Nettet er et utrolig spændende sted at arbejde, og det er ved at blive “voksent”, så det kræver en seriøs indsats at skabe noget, men vil man det er der uanede muligheder”.

 

Indlæg fra Morten