Erfaring

Passioneret iværksætter, og har i mere end 10 år drevet virksomhed inden for digitale løsninger og softwareudvikling, og blandt kunderne har blandt andet være, Forsvaret, Digitaliseringsstyrelsen samt en lang række uddannelsesinstitutioner og banker.

Er tilknyttet som ekstern underviser, inden for økonomi, administration og virksomhedsopstart på Aalborg Universitet.

Som enhver anden digital iværksætter har jeg været partner af et digitalt mediebureau med base i Aalborg. Men fik opbygget en portfolie der tæller bl.a. Aller Koncernen, Coop Danmark, TV2, Telenor, Forsvaret, Digitaliseringsstyrelsen samt en lang række kommuner og regioner.

Virksomheden tæller i dag en række dygtige udviklere og grafikere der laver en række fede løsninger fra den lille pølsemand henne på hjørnet til nogle af de største systemer for staten – en virksomhed jeg er ret stolt af at have været med til at bygge op. Men samtidig givet en kæmpe indsigt i alle typer af virksomheder

I 2014 valgte jeg at give roret videre til min makker til fordel for min egen løsning.

Virke

I 2014 stiftede jeg inkasso tjenesten Debito der i gør det langt nemmere for små- og mellemstore virksomheder at inddrive deres ubetalte fakturaer fra dårlige betalere. Debito gør det op med inkasso som de fleste kender det med dyre advokater og inkassobureauer.

Via Debito kan kunden oprette og administrere deres ubetalte fakturaer og i samarbejde med nordens største inkassobureau indkræver vi pengene for kunderne.

Til daglig er jeg tilknyttet Aalborg Universitet og Region Nordjylland, hvor jeg henholdsvis underviser, vejleder studerende inden for økonomi, iværksætteri og innovation.

 

 

Indlæg fra Morten