Erfaring og virke

Mick Pedersen kom til DealHaus i 2012 og har siden januar 2014 været partner i selskabet, som beskæftiger sig med køb og salg af mindre og mellemstore virksomheder 

DealHaus er baseret i Aarhus med kontor i København, og arbejder med M&A og Corporate Finance både i Danmark og internationalt, hvilket giver virksomheden et omfattende kendskab til det danske såvel som udenlandske erhvervsklima.
DealHaus er et dansk baseret selskab, som favner internationalt som det eksklusive danske medlem af den internationale organisation af virksomhedsmæglere, Alliance of International Corporate Advisors (AICA) .

Baggrund

Mick har tidligere været revisor ved PwC, men kom i 2012 til rådgivningsfirmaet DealHaus. Mick har derudover en teoretisk baggrund i regnskab, finansiering og forretningsstrategi.

Som partner i DealHaus arbejder Mick dagligt med både kapitalrejsning, værdiansættelse, forretningsudvikling, forhandlingsstrategi og omfattende salgsprocesser. Alt sammen noget som der vil være i fokus i blogindlæggene fra DealHaus.

Med Micks egne ord

”Som virksomhedsmæglere besøger vi rigtig mange virksomheder og mennesker i mange forskellige brancher i løbet af et år. Tit og ofte er disse virksomheder ejerledede, og vi får indblik i den udvikling og historie som både virksomhed og virksomhedsejer har gennemgået for at nå til det punkt hvor de er i dag. Alene dette er et privilegium – og det giver os muligheden for at lære og forstå, hvad værdi er for disse ejere og iværksættere. Den erfaring er af stor betydning for vores arbejde”

 

Indlæg fra Mick