Erfaring og Virke

Mette er selvstændig i sin egen virksomhed: Mette Bau – Journalistik & Kommunikation. www.mettebau.dk

Som selvstændig freelancejournalist arbejder hun med journalistik, kommunikation, strategi og PR i mange forskellige brancher. Derudover skriver hun fast artikler til lokalaviser og sidder som redaktør på Decibelbladet- foreningen for børn og unge med høretab.

Mette holder også inspirationsmøder med virksomheder, hvor intern kommunikation og arbejdsmiljø er nøgleord.

Emner som sundhed, forebyggelse, ledelse og arbejdsmiljø er emner Mette går højt op i, da hun har tre uddannelser – journalist, arbejdsmiljøkonsulent og fysioterapeut – bag sig.

Det er vigtigt, at både små og store virksomheder er klar over, at arbejdsmiljø og kommunikation påvirker bundlinjen.

Mette sætter blandt andet fokus på sundhed, arbejdsmiljø, ledelse, motivation i selvstændige virksomheder. De gode veje, og de små og store faldgruber.

Baggrund

Mette er uddannet både fysioterapeut, arbejdsmiljøkonsulent og journalist.

Hun har beskæftiget sig med virksomheders arbejdsmiljø i over 10 år – både som arbejdsmiljøkonsulent i Bedriftssundhedstjenesten og som tilsynsførende hos Arbejdstilsynet, hvor det har handlet om både rådgivning, udvikling og paragraffer.

Mette uddannede sig efterfølgende til journalist og selvom Mette i dag skriver om de fleste emner, så er sundhedstemaer hendes hjertebarn.

Privat holder hun til i Søborg med tre børn, mand og kat.

Med Mettes egne ord

Der er ikke én sandhed, men masser af refleksion og ansvar, når det gælder sundhed og et godt psykisk arbejdsmiljø i din virksomhed. Og hvis du bekymrer dig om ordene ”udvikling” og ”bundlinje”, så er arbejdsmiljø ikke noget du putter i skuffen som ejer, leder og selvstændig.

Jeg hjælper dig med at finde de veje du kan gå, for at få top-motiverede medarbejdere, der arbejder mod dit mål.

 

 

Indlæg fra Mette