Erfaring og virke

Uddannet PBA International Sales & Marketing, og studerer i øjeblikket på deltid på HD 2. del International Business på CBS.

Har arbejdet en årrække med salg og kunderelationer i virksomhederne Falck A/S og Nykredit. Er sprunget ud som iværksætter med prissammenligningstjenesterne Mikonomi.dk, Greenmatch.dk og Ekspertvalg.dk, som drives i både ind og udland.

Baggrund

Da Martin rettede sit fokus på online prissammenligning, var det fordi han så, at købsprocesserne hos kunderne havde ændret sig i takt med den teknologiske udvikling.

Martin tror på, at der i fremtiden vil være et stort potentiale for online services, der hjælper kunderne, private som erhvervsmæssige, til at vælge den bedste leverandør.

Han tror på, at kontinuerlig udvikling og tilpasning af virksomhedernes services i forhold til kundernes krav til transparens og bekvemmelighed i fremtiden bliver altafgørende.

Med Martins egne ord

Jeg er 100 % sikker på, at de virksomheder, der ikke formår at følge udviklingen for kundernes ændrede købsvaner, får det svært. Forleden dag læste jeg om en fragtvirksomhed, der med stor arrogance afviste at samarbejde med en sammenligningsplatform. Da tog jeg mig til hovedet, og tænkte; De ender ligesom Nokia og Kodak.

Indlæg fra Martin