Erfaring og virke

Munter brænder for digital kommunikation og relation management – og for at guide virksomheder og personlige brands til at agere i det digitale mediebillede med fx LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest og Instagram.

Derudover sidder Munter i forskellige bestyrelser og Advisory Boards, er mentor for iværksættere og skrev lokalhistorie, da hun i 2010 var den første kvinde, der blev optaget i Roskilde Rotary Klub.

Baggrund

Marie-Louise Munter, kaldet ved efternavn, har været iværksætter flere gange i sit liv. Første gang som 13-årig, da hun ville være medlem af Søren Lerbys Fanklub. Den eksisterede ikke – og så stiftede hun og drev den selv.

Senere var det et ungdomspolitisk parti i barndomsbyen Sorø, hun som 15-årig blev medstifter af. Og da hun som 24-årig sprang ud som selvstændig med virksomheden MISSWORD, var det igen med iværksættergenet i førende position.

Munter har altid haft ordet i sin magt. Først som ulønnet ansvarshavende, skrivende og redigerende på Lerby-fanklubbens blad (i en tid uden computere og internet – ja, hvem kan forestille sig det i dag?

Senere fandt hun ud af, at hun rent faktisk kunne tjene penge på ”at kunne noget med ord”. Det førte til et job som autodidakt tekstforfatter i reklamebranchen, mens hun efter arbejdstid frivilligt løb rundt og lavede tv til børn på B&U i DR. Det blev senere til en karriere hos det engelske BBC.

CV’et tæller alt fra roller som tekstforfatter og tilrettelægger til Presse- og Kommunikationschef og Personlig Brand Rådgiver for ledere i erhvervslivet og inden for kultur og design.

Med Munters egne ord

”Navnet er Munter. Og det er ikke for sjov.” Det var teksten til min profilannonce i Berlingske Tidende, da jeg i 1992 fik min eksamen fra DRB Reklameskolens tekstforfatterlinie. Siden da har jeg levet af at have de ord, andre manglede – og i de senere år rådgive og især udfordre verden omkring mig til at optimere kommunikationen.

Da jeg som 14-årig var iværksætter første gang (uden at vide, hvad det var) kickstartede jeg i virkeligheden min karriere – alene ud fra en passion. Og det er stadig passionen, der driver mig – derfor glæder jeg mig også til at høre om din passion og dine udfordringer med at være selvstændig.

Indlæg fra Marie-Louise