Direktør og stifter af Easy Match. Marianne hjælper selvstændige konsulenter med at få flere kunder. Personlig sparring, kurser i LinkedIn samt Match mellem videnskonsulenter og virksomheder.

Erfaring og virke

Marianne er uddannet dataingeniør og kan snart dele sin karriere ind i 4 lige store stykker: 5 år som softwareudvikler, 5 år som projektleder, 5 år som leder og 5 år som selvstændig.

Marianne er stifter af virksomheden Easy Match, hvor hun hjælper kompetente videnskonsulenter og virksomheder med det rigtige match.

Hun hjælper også selvstændige konsulenter til, at de kan skabe deres egen succesfulde virksomhed. Derudover underviser Marianne på hands-on kurser i LinkedIn.

Baggrund

Mariannes selvstændig karriere begyndte, da hun startede konsulent virksomheden Adding Value. I Adding Value løste hun blandt andet projektledelses- og ledelsesopgaver for forskellige virksomheder.

Skiftet fra lønmodtager til selvstændig konsulent var stort, en helt ny verden. Hun lærte mange ting; om at ”være konsulent”, om at være skarp på sine ydelser og sine kunder, om netværk, prissætning, og alt det andet der fulgte med.

I dag har hun Easy Match, hvor hun har samlet sine erfaringer fra sine år som konsulent og de første år med Easy Match i en online verden. I Easy Match hjælper Marianne selvstændige konsulenter med at blive skarp på deres ydelser, på deres kunder, være synlig og komme ud over rampen, hun har også etableret en eksklusiv klub med blandt andet økonomisk fordelagtige aftaler til videnskonsulenterne.

LinkedIn hands-on kurserne er kommet til, som en naturlig del af konsulenters behov for, at være professionelt profileret på LinkedIn og de mange muligheder der ligger i LinkedIn, når der tales om videndeling, indirekte markedsføring og hjælp i salgsprocessen.

I fritiden træner Marianne Tao Qigong, hun bruger det til både at få et mentalt og følelsesmæssigt løft, og til at optimere hendes energi-niveau. Derudover er Marianne mentor i ingeniørforeningen, IDA.

Med Mariannes egen ord:

Jeg brænder for viden og udvikling. Jeg holder rigtig meget af at arbejde med personer, der tager sig selv seriøst.

Og så har jeg selv et stort behov for at skabe. Derfor har jeg også valgt at arbejde med selvstændige videnskonsulenter. Jeg tror på et anderledes arbejdsmarked, jeg tror på mere mening og bevidsthed. Men der skal selvfølgelig forandringer til.

For mig er det vigtigt, at vi hver især udnytter vores potentiale. Alt andet er ressourcespild. Men det er også vigtigt, at når vi udnytter vores potentiale og når vores mål, at det sker på en god måde.

Det er ikke kun målet der skal være attraktivt, men også vejen derhen der skal være attraktiv. Ellers holder det ikke i længden.

Min vision er at alle må komme til at arbejde med det de brænder for, at alle må udvikle sig og bruge deres potentiale bedst muligt; at vi bruger vores kompetencer og viden i samfundet bedst muligt. Lige nu har jeg kastet mit hjerte over selvstændige videnskonsulenter.

Indlæg fra Marianne