Erfaring og virke

Uddannet på Copenhagen Business School i International Business and Politics, og har siden 2011 arbejdet i onlineverdenen med at bygge og vækste nogle af de mest succesfulde onlinevirksomheder på markeder som Europa, Australien og Asien.

Baggrund

Mads har gennem mange år arbejdet med nogle af de hurtigst voksende virksomheder i verden, og har derigennem opnået en stærk erfaring i, at starte og skalere virksomheder og lede dem til profitabilitet. En af de bedste eksempler på dette, er virksomheden CupoNation som Mads har startet i Danmark og leder for hele Norden.

Med Mads’ egne ord

Jeg er en ung, hårdtarbejdede person som sætter en stor ære i at være bedst til det jeg laver. Når vi arbejder med virksomheder som vil øge deres salg og synlighed, ved vi at vi kan levere de absolut bedste løsninger der er på markedet. Det er hvad vi brænder for, og det er noget jeg sætter en personlig ære i at levere i højst mulig kvalitet.

Ydermere elsker jeg udfordringen. At tage en virksomhed til nye højder, at hjælpe folk omkring mig med at vokse til et nyt niveau og på at bygge relationer der kan vare ved i mange år frem. Jeg har altid et langsigtet fokus, og tror på, at det er det bedste for både os selv og vores partnere.

Indlæg fra Mads