Erfaring og virke

Lasse er en blæksprutte i e-conomic, som både tager del i den daglige support fra tid til anden og samtidig har en finger med i spillet når der skal testes nye funktioner. Lasse overvåger også udviklinger i lovgivningen, så han kan hjælpe vores kunder med at holde sig opdaterede. Derudover er Lasse også en stor del af e-conomics forum og en del af den gruppe, som vurderer alle indgående forslag og sorterer heri, inden de præsenteres for teknikken.

Lasse har siden handelsskolen og en aftjent værnepligt arbejdet i revisionsbranchen eller her hos e-conomic. Han har 10 års erfaring i revisionsbranchen fra primært Beierholm i Næstved/Slagelse.

Baggrund

Lasse har flere relevante uddannelser og kurser bag sig:

  • HD i regnskab – HD(R)
  • Næsten færdiggjort CMA (mangler en afhandling, som aldrig blev en realitet)
  • Kurser i skattelovgivning, momslovgivning, IT og lignende.

Med Lasses egne ord

Revisorfaget har bevæget sig rigtigt langt alene under min tid indenfor faget. Udviklingen er gået fra de ”almindelige” revisionsydelser som bogføring, moms og regnskab og over i en meget omsiggribende rådgivning på alle niveauer. Her kommer e-conomic f.eks. ind i billedet – cloud baseret bogføring gør det muligt for revisor at være fuldt opdateret løbende og derved i stand til at reagere på identificerede udfordringer, når de opstår i stedet for 3-9 mdr. senere.

Så da muligheden bød sig for at være en del af hele en verden med cloud, SaaS mv. og endda hos en så innovativ en virksomhed som e-conomic, slog jeg til.

Jeg vil i mine indlæg forsøge at trække på alle mine erfaringer fra et liv i revisionsbranchen og belyse nogle emner, som kan være enten kringlede, oppe i tiden, ny lovgivning eller blot vurderet som relevante for bloggens læsere. Hvis alt går efter planen, vil jeg også forklare det på en lidt anden måde end lovteksterne og fagbøgerne gør.

 

Indlæg fra Lasse