Baggrund

Kristoffer startede med at købe og sælge spil, tøj, film, elektronik på DBA og Gul & Gratis da han var 15. Da Kristoffer var 17 og gik i gymnasiet åbnede han sin første virksomhed Magentoxperten.dk efter at have rodet med hjemmesider og online marketing. Første opgave var på 8000,-  og det var vildt som 17 årige at få en opgave på 8000,-. Herefter tog det fart. Magentoxperten.dk voksede og flere projekter blev sat i søen samt hans egen iværksætter blog Kristoffer-hjerrild.dk

 

I 2010 flyttede Kristoffer til Flensburg i Tyskland. Her blev han i 2012 medejer af en af DK’s største sexshops. I 2013 solgte han sin andel og åbnede sin egen sexshop winkwink.dk som sælger sexlegetøj og lingeri. På rekordtid (2 år) er winkwink.dk blevet DK’s anden største sexshop med hovedsæde i Aarhus.

Med Kristoffers egne ord

“Jeg er drevet af at skabe og bygge forretninger. Der er intet mere motiverende end at se et projekt fra det er en simpel tanke, til at se det gøre en forskel for andre i dagligdagen. Som iværksætter gennem snart 10 år har jeg oplevet flere op- og nedture og det har flere gange gjort rigtig ondt, men i dag er jeg rigtig glad for det og er også min opfordring til andre iværksættere er at kaste sig ud i det. Selvom du 1 år efter finder ud af dit projekt er totalt håbløst, gør det at du er 1 år foran andre der ikke prøvede og det er derfor at du skal gå i gang i dag hvis du elsker iværksætteri.”

Indlæg fra Kristoffer