Erfaring og virke

Uddannet cand.merc. i Finance og Strategic Management på Copenhagen Business School 2011. Har arbejdet i en årrække for konsulentvirksomheden McKinsey som Management Konsulent, indtil han i 2014 blev medstifter af sammenligningsportalen, Samlino.dk, som han i dag er direktør for.

Baggrund

Da Kristian stiftede Samlino.dk, gjorde han det i en slags frustration over, hvor svært det er for almindelige forbrugere at gennemskue services og priser inden for særligt forsikrings-, bank- og telesektoren. I andre lande er der mange services, der hjælper forbrugeren med at sammenligne disse produkter, men det er ikke rigtig tilfældet i Danmark. Det besluttede han sig for at gøre noget ved, og det blev til Samlino.dk, som er sat i verden for at hjælpe de danskere forbrugere med at spare tid og penge på alt lige fra mobilabonnementer til bilforsikringer. Sammenligningsportalen er uvildig, ligesom sammenligningseksperterne i Samlino.dks kundecenter, som sidder klar til at hjælpe danskerne med at finde den rette løsning til deres behov.

Med Kristians egne ord

Hvorfor skal du betale for meget for en service, når du kan få en tilsvarende eller tilmed bedre service billigere hos en anden udbyder? Det jeg har erfaret gennem min rolle som Direktør for Samlino.dk er, at rigtig mange danskere er sjældent får taget sig tid til at tjekke op på om deres nuværende løsninger indenfor bank, tele og forsikring stadig er konkurrencedygtige, eller om der er kommet nogle bedre tilbud i markedet Dermed ender de med at betale adskillige tusinde kroner for meget hvert år for deres løsninger. Det vil jeg gerne gøre op med og gennem Samlino.dk skabe en kultur, hvor det bliver en vane for de danske forbrugere at tjekke op på sit bredbånd, bilforsikringer, eller hvad det nu måtte være, mindst én gang om året.

Indlæg fra Kristian