Erfaring og virke

Kenneth er ansat som Content Marketing Manager hos rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk (http://www.travelmarket.dk/), og er desuden medejer af rejseforummet BackpackerPlanet.dk (http://www.backpackerplanet.dk/) og rejsebloggen Globetrotters.dk (http://globetrotters.dk/).

Kenneth brænder for to forskellige områder: rejser og online, og det er disse områder som er kernen i alle de projekter, som han beskæftiger sig med – både som fuldtidsansat og som fritidsiværksætter.

Som Content Marketing Manager hos Travelmarket.dk er fokus at hjælpe brugerne til at finde de bedste og billigste rejser ved at give brugerne gode rejseråd og stille avancerede rejsesøgemaskiner til rådighed.

BackpackerPlanet.dk, som er Danmarks største og ældste forum for rygsæksrejsende, har eksisteret siden 1999 og er etableret som Danmark førende indenfor området. Globetrotters.dk er Kenneths nye blogprojekt, hvor der sættes fokus på bæredygtige rejser og unikke lokale oplevelser.

Baggrund

Med 20 år indenfor onlinebranchen og mere 15 års erfaring indenfor rejsebranchen kender Kenneth begge brancher ud og ind.

Kenneths rejse startede med at lave Tjeck Magazines første hjemmeside i Frontpage. Derefter deltog han i lanceringen af et af de første chatrum i Danmark. Senere var han med til at starte en webbutik op hos en større dansk IT-grossist. Og endelig har han arbejdet mere end 15 år hos rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk, hvor han har bestridt titler såsom redaktør, portalchef, Online Marketing Manager og nu som Content Marketing Manager.

Kenneth rejser helst mindst 4 gange i løbet af året og mener, at rejser er en uddannelse i sig selv, og at man kan tage rigtigt mange erfaringer med fra sine rejser, som man kan bruge i sit iværksætteri.

Med Kenneths egne ord

”Jeg er enormt privilegeret, da jeg både i mit fuldtidsarbejde og via mine iværksætterprojekter arbejder med de to emner, der interesserer mig mest: Online og rejser. Det vigtigste i alle projekter er at gøre en positiv forskel for mine kunder/brugere – og det kan sagtens lade sig gøre. Både i et fuldtidsarbejde og sideløbende i mine fritidsiværksætter-projekter”.

Indlæg fra Kenneth