Erfaring og virke

Jesper er SEO ekspert og driver i dag Adwords og SEO-bureauet Citona i Aarhus. Her hjælper han firmaer i alle størrelser, med alt fra strategi til praktisk SEO optimering, så kunderne opnår bedre søgeordsplaceringer i Google, flere konverteringer og en bedre bundlinje.

Baggrund

Jesper har over 12 års erfaring som SEO ekspert. Han har bl.a. arbejdet som manager for en række store internationale koncerner og igennem årene, afholdt flere foredrag omkring søgemaskineoptimering. Derudover blogger han løbende omkring SEO på flere store online-medier og udtaler sig gerne til pressen samt i fora indenfor markedsføring og vækst.

Ved siden af SEO optimering arbejder Jesper professionelt med Google Adwords, konverteringsoptimering og brugervenlighed, hvor han rådgiver hjemmesider og webshops om, hvordan de kan sælge mere igennem optimering og målrettet positionering i søgemaskinerne.

Med Jespers egne ord

I dag er SEO meget mere end blot teknisk optimering. For at opnå de bedste resultater, er du også nødt til at have detaljeret viden om din målgruppe, deres intentioner og brugeradfærd. Derudover skal du have kendskab til mere traditionel markedsføring, for samtidig at være i stand til at skabe målrettet indhold til dine brugere, optimeret til såvel desktop, smartphones og tablets. SEO er en disciplin hvor rigtig mange faktorer spiller ind, konstant påvirker hinanden og deraf bestemmer din succes i søgemaskinerne.

Min anbefaling er derfor at du altid prioriterer dine brugere højt og får strømlinet aktiviteterne i din forretning med en klar strategi, evt. gerne i samspil med dit SEO bureau.

Du kan møde Jesper på Google Plus: +JesperDamtoft, Jesper-Damtoft.dk og LinkedIn

Indlæg fra Jesper