Erfaring og virke

Jacob er partner i SANKT PETRI ADVOKATER i København. Her arbejder han udelukkende for mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og fungerer som sparringspartner for erhvervsdrivende & iværksættere.

Jacob Tøjner er aktiv blogger, twitter og afholder ofte kurser og foredrag, ligesom han også – pro bono – underviser iværksættere i f.eks. “Valg af Virksomhedsform”.

I denne forbindelse driver Jacob også onlinevirksomhederne:www.neminkasso.dk og www.ditselskab.dk.

Websitet ditselskab.dk blev etableret i 2004, hvor Jacob var en af de første danske udbydere af nem online bestilling af kapitalselskaber. I dag er ditselskab.dk også en vidensbase for iværksættere og selskabsejere.

Baggrund

Jacob Tøjner har været advokat siden midten af 90’erne og har siden gennemført omfattende videreuddannelse og besidder en bred erhvervserfaring fra talrige forskellige brancher.

Jacob har bred erfaring med alle former for såkaldte skatterelevante omstruktureringer af selskaber, hvilket f.eks. handler om, hvordan man får sin virksomhedsstruktur optimeret. Herudover beskæftiger Jacob sig med alle former for aftaler, kontraktforhandling af enhver art, og selvfølgelig er Jacob Tøjner årligt advokat i en lang række retssager.

Jacob sidder i ledelsen af flere selskaber og er deltager i en række advisory boards.

Med Jacobs egne ord

Nøgleord for relationen mellem dig som klient og mig som din advokat er: fortrolighed, loyalitet, engagement, modspil, kvalitetsbevidsthed, forretningssans, indlevelse, kreativitet, tilstedeværelse og humor. Den gode klient/advokat-relation resulterer i langvarige relationer, øget netværk og vækst.