DARE2mansion

DARE2 mansion er grundlagt og drevet af iværksætter-teamet Laila Pawlak og Kris Østergaard.
I DARE2mansion omgiver Kris og Laila sig med iværksættere hver eneste dag hvor de researcher, uddanner og faciliterer en lang række projekter med fokus på at fremme iværksætteri.

Når Kris og Laila ikke bruger tiden på at drive iværksætter-hub’en DARE2mansion, har de travlt med oplevelsesdesign bureauet og tænketanken DARE2, der hjælper organisationer i hele verden med at omsætte trends og dybdegående research til transformerende kundeoplevelser.

Faktisk er de så gode til det med oplevelser, at de i 2012 vandt den prestigefyldte Experience Management Achievement Award fra Pine & Gilmore, som den første virksomhed uden for USA.

Kris og Laila driver også det professionelle netværk DARE2network, der står bag en række non-profit projekter – herunder The STARTUP BUZZ, der hvert år sender en gruppe iværksættere på en moderne dannelsesrejse under Global Entrepreneurship week.

 

Laila Pawlak

Founder & Chief Experience Officer i DARE2, DARE2network og DARE2mansion

Erfaring og virke
Laila er inkarneret iværksætter og omgiver sig med iværksættere hver dag i DARE2mansion. Hun er mentor i Startup Bootcamp og ophavskvinde til det omfattende non-profit projekt for iværksættere The STARTUP BUZZ, som er en officiel del af Global Entrepreneurship Week.

Hun kender iværksættermiljøet bedre end de fleste og er ligesom sin partner Kris Østergaard en efterspurgt rådgiver både blandt politikere, organisationer og i start-up miljøet.

Baggrund

Laila er en erfaren, high impact taler, facilitator og rådgiver med internationalt blod i årerne. Hun færdes naturligt på hele verdens bonede og knap så bonede gulve og har det sorte bælte i workshop facilitering. Som rådgiver, mentor og board member leger hun med store organisationer såvel som start-ups på hele kloden. Hun er et karismatisk, skarpt og visionært talerør for iværksætteri og de færreste glemmer Laila efter at have mødt hendes smittende entusiasme og energi.

Før hendes liv som iværksætter har Laila bl.a. haft ansvaret for employer branding og rekruttering af talenter hos Danfoss, haft stilling som forretningsudviklingschef og kommunikationschef i en udviklingsorganisation, været head of Sales and Customer Relation i oplevelsesparken Universe samt salg- og marketingchef på Planetariet.

Laila er tidligere blevet anerkendt som en af Danmarks mest talentfulde forretningsfolk i BNY, nomineret til årets kvindelige iværksætter og er Danmarks første Certified Experience Economy Expert.

 

Kris Østergaard

Partner og Chief Philosophy Officer i DARE2, co-founder af DARE2network og DARE2mansion.

Erfaring og Virke

Kris går også under aliasset Mr. Analyze. Han har designet, eksekveret og analyseret et hav af dybdegående research projekter, heriblandt landsdækkende studier om Generation Y/Z og iværksættere.

Når han ikke er begravet i analyser, rådgiver Kris både etablerede virksomheder og start ups i at omsætte indsigt i menneskelig adfærd til værdi.

Han har læst en milliard bøger (cirka), hidtil skrevet én selv og donerede overskuddet til velgørenhed. Han har en MA i kommunikation og er desuden uddannet coach, NLP Business Practitioner og Certified Experience Economy Expert.

Kris har altid det rigtige spørgsmål og er kendt for sit skarpe øje, øre og vid.

Baggrund

Inden Kris selv blev iværksætter arbejdede han i markedsanalyse-branchen, hos virksomheder som Alsted Research, GfK og Wilke, hvor han igennem en mere end 10 årig karriere har modereret mere end 500 fokusgrupper, gennemført tusindvis af dybdeinterview og designet et hav af etnografiske studier på både nationalt og internationalt plan.

Han er med andre ord en slags forretningsverdenens Sherlock Holmes, hvilket han også har overført til universitets-verdenen. Kris er nemlig ekstern lektor på RUC hvor han underviser i Oplevelsesbaseret Forretningsudvikling og har ligeledes igennem en årrække fungeret som ekstern lektor på CBS, hvor han har undervist i marketing og analyserelaterede fag.