Erfaring og virke

Danny brænder for alt, der vedrører branding og kommunikation – og for at vejlede virksomheder i at skabe de mest effektive strategier ved hjælp af de rette platforme og kanaler!

Derudover er Danny meget engageret i iværksætter-miljøet og giver gerne rådgivning og hjælp til etableringsprocessen, og hvordan man som ung, opstartsvirksomhed sikrer sin synlighed og tilstedeværelse på markedet tidligt i processen for at skabe størst mulig gennemslagskraft!

Baggrund

Danny Dario Winandy har altid været iværksætter af natur og er vokset op med en far, som altid prædikede muligheder frem for hindringer. Som dreng så Danny en oplagt mulighed for at leje VHS-bånd ud til omgangskredsen og samtidig tjene lidt penge på det. Det blev det første, spæde iværksætter eventyr om end med meget begrænset succes.

Herefter fulgte en række forsøg i iværksættermiljøet, men da studierne tog over, blev iværksætteriet sat på standby. Danny studerede international kommunikation og markedsføring, og fandt efterfølgende sig selv i et tvivlsomt job som speditør.

Speditørbranchen efterlader dog ingen arbejdsglæde hos Danny og til trods for den tilbagevendende lyst til iværksætteri, takker han ja til en stilling i TDC. En stilling, som udviklede sig til en syv år lang karriere i telebranchen, med stillingsbetegnelser som både proceskonsulent, underviser og projektleder.

Da karrieren i telebranchen nærmer sig sit syvende år, føler Danny et stærkt behov for at skabe sit eget og dermed endegyldigt vende tilbage til iværksætteriet, hvor det hele startede. Han stifter derfor, sammen med sin bedre halvdel, virksomheden byDesign og vinker samtidig farvel til sin tid som lønmodtager i telebranchen.

Med Dannys egne ord

Alt kommer til den, der venter længe nok”, var det ordsprog jeg blev opdraget med. Desværre først i en sen alder spørger jeg mig selv: “Hvorfor overhovedet gå og vente?”.

Én af mine tidligere chefer sagde også til mig: “Danny, du skal ikke bare gå og håbe på nogen kommer og forærer dig en karriere. Nej, du skal gå ud og tage din karriere selv!”. Ham tænker jeg stadig tilbage på den dag i dag, for det blev min retur-billet til iværksættermiljøet.

Sandheden er, at min karriere allerede startede tilbage, da jeg som ung dreng forsøgte at leje VHS-bånd ud. Det er den samme gejst og vilje, jeg bærer med mig i min egen virksomhed i dag.
Det er den samme ånd, jeg forsøger at indgyde andre, som overvejer at gå iværksætter-vejen.

Jeg har vinket farvel til min tid som lønmodtager – uden at se mig tilbage. Derfor glæder jeg mig til at kunne hjælpe dig med at tage den samme rejse, og høre mere om hvad du brænder for!