Ekspert i oprydning og organisering (Professionel organizer)

Christine er ekspert i oprydning og organisering (Professionel organizer). Hun hjælper virksomheder og private med oprydning og organisering på deres kontor eller i deres bolig.

Erfaring og Virke

Christine har siden 2012 haft virksomheden Oprydningsspecialisten, som tilbyder hjælp til oprydning og organisering både til virksomheder og private. Christine holder også kurser og workshops for dem der gerne selv vil i gang med oprydning og organisering, og skriver tips og tricks om oprydning og organisering på sin blog.

Baggrund

Christine er autodidakt indenfor oprydning og organisering. Hun har altid haft en interesse for “organized living”, og har læst stor set alt hvad der findes af bøger om emnet – både på dansk og engelsk. Christine har i mange år hjulpet familie og venner med at opnå et liv med mere tid og overskud, og i 2012 startet hun firmaet Oprydningsspecialisten. De sidste 2½ år har Christine igennem firmaet hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med praktisk hjælp til oprydning og organisering, samt afholdt flere kurser og workshops om emnet.

Med Christines egne ord

”En hverdag med styr på dine ting, er en hverdag med mere tid og overskud – det ønsker jeg at alle må få lov til at opleve”

 

Indlæg fra Christine