Erfaring og virke

Miella er en powerkvinde med fuld krudt i. Hun er 28 år og ejer af virksomheden miella.dk.

Miella fik lynhurtig stor succes som selvstændig og har haft økonomisk overskud hvert år siden hun gik i luften. Hun går meget op i altid at gå vejen selv og afprøve eventuelle værktøjer og metoder, før hun videregiver dem til andre selvstændige.

Baggrund

Allerede inden endt uddannelse på Roskilde Universitet (psykologi og sundhedsfremme) begyndte iværksætteren i Miella at vokse. Imens hun færdiggjorde sin bachelor startede hun charlottesommer.dk, der hurtig blev en succes med flere tusinde besøgende hver måned. Derudover blev hun skribent for Østrogen og Kvindetid.dk og blev interviewet gentagne gange i radioen, i Hendes verden og Liv.

Efter at have arbejdet med kvinder med skrantende selvværd for en tid, besluttede hun sig for, at hendes energi og meget powerfulde tilgang til tingene matchede selvstændige og iværksættere meget bedre. Derfor startede hun virksomheden Business Booster og kontorfællesskabet Powerplace op.

Dette er i dag hendes hovedfokus, hvor hun til dagligt hjælper andre selvstændige med at få succes med deres virksomhed.

Med Miellas egne ord:

Jeg tror utrolig meget på værdien i at løfte i flok og inspirere hinanden som selvstændige. Derfor er det en fornøjelse, at jeg i dag kan sidde sammen med andre skønne iværksættere på Powerplace og hver dag har mulighed for, at give både nyopstartede og etablerede virksomheder et positiv spark bagi i Business Booster.

Udfordringen, hos de selvstændige jeg møder, er, at de ofte har stirret sig blind på deres egen virksomhed, hvilket resulterer i, at det er svært at se klart på udfordringer og mulige løsninger og de derfor går lidt i stå.

Her kommer jeg ind! Jeg er nemlig hamrende skarp til at spotte, hvor skoen trykker og hvor man som selvstændig kan ændre og rette til for at opnå den største forandring. Jeg elsker at sprede positiv energi og se andre blomstre op som selvstændige.

Overbevisning: ”You can do it!”.