Erfaring og virke

Casper er 21 år og medejer af blandt andet Dealfighter.dk, Drinkster.dk, OpticZoo.dk BilligeGolfbolde.dk og blogger selv på Casperblom.dk.

Casper har +15 fuldtidsansatte, og hans forretninger omsætter til sammen for mere end 2,5 millioner kroner om måneden.

Det hele har hovedkontor i Viborg, hvor al daglig drift styres af hans gode kollega og kammerat Rasmus Borup Nielsen.

Casper har hovedansvaret for al online markedsføring samt optimeringen af webshops – både på brugerniveau samt rent administrativt.

Baggrund

Casper startede sin første forretning med ca. 300 kroner på lommen. Det var Caspers farfar som forslog sin salgsinteresserede sønnesøn at sælge brugte golfbolde. Som ivrig golfspiller vidste Caspers farfar nemlig, at der lå rigtig mange brugte golfbolde i de danske søer. Casper lavede en aftale med en dykker og en golfklub. Han fik lov til at sende sin dykker ud og hente brugte golfbolde fra klubbens søer.

Første gang fik Casper fisket ca. 200 bolde op af søen, som han siden omsatte for 400 kroner. Han brugte øjeblikkeligt pengene på at få hentet endnu flere bolde – og det lykkedes. Sådan vækster Caspers forretning stille og roligt.

I 2007 går Casper online med sin første webshop – www.BilligeGolfbolde.dk. Som 17-årig har han tjent de første ca. 80.000 kr. og beslutter sig for at stifte et anpartsselskab (ApS). Hans far bliver indsat som direktør, men Casper ejer selv alle anparterne. Det blev så til BilligeGolfbolde.dk ApS.

Da det var gjort, tog forretningen for alvor fart. I stedet for at bruge sit overskud på sjov og spas besluttede Casper at investere pengene i nye spændende projekter.

Med Caspers egne ord

Jeg er imod janteloven. jeg har intet imod, at folk fortæller, at de er vilde. Jeg er vild! Jeg er den yngste Marathon løber i DK (14 år). Jeg er økonomisk uafhængig som 21 årig. Jeg laver præcis det jeg vil, og glæder mig til at komme i gang med mit arbejde – hver dag. Jeg opnår de mål, jeg sætter mig.

Yndlingscitat: just do it!

Indlæg fra Casper