Erfaring og virke

Cammilla Rysgaard er passioneret omkring iværksætteri og har siden hun som 10-årig malede på sten og solgte dem, startet forskellige projekter op. Hun arbejder i dag som selvstændig og rådgiver, holder foredrag og kurser om infoprodukter og at skabe kundeflow til disse via kreativ online markedsføring. Hun blogger om hendes erfaringer som selvstændig og podcaster om infoprodukter.

Baggrund

Cammilla Rysgaard har arbejdet professionelt med marketing siden 1998. Hun startede faktisk allerede i gymnasietiden med et studiejob som webmaster. Senere blev hun marketingkoordinator hos en ingeniørvirksomhed, så projektleder på et reklamebureau, Marketing Manager i et e-learning selskab og sidst Marketingchef i et internet- og telefonifirma inden hun blev selvstændig i 2007.

Cammilla er uddannet Merkonom i marketing og har taget flere kurser årligt indenfor marketing og infoprodukter kontinuerligt de sidste 15 år. I dag henter hun det meste af sin viden i USA.

Hun er forfatter til Medlemsside Manualen, der tager læseren med bag scenen og viser, hvordan man kan gøre sin viden, hobby eller interesse til en profitabel forretning online.

Med Cammilla’s egne ord

Jeg gør mit bedste for at inspirere andre indenfor marketing, der skaber synlighed og kundeflow. Jeg er oprigtig interesseret i, at andre får muligheden for at få glæde af de fordele der er ved infoprodukter. At have muligheden for at dele sin viden med andre, samtidig med at det kan skabe en god økonomi i ens business.