Erfaring og virke

Camilla er medejer og indehaver af webbureauet WEMAKEMEDIA, der arbejder med webdesign, grafisk design, fotografering og tekstforfatning for små og mellemstore virksomheder.

Derudover arbejder Camilla som marketing- og administrationschef ved Firstmade og som underviser ved Kursusfabrikken. Her underviser hun i Google Analytics, og hun har derfor stor erfaring med at arbejde med brugeranalyse og konverteringsoptimering i programmet.

Som marketingchef arbejder Camilla med opgaver inden for online markedsføring og web. Hendes primære arbejdsopgaver er design af grafisk materiale, online optimering samt forskellige opgaver inden for PR.

Baggrund

Camilla har en kandidat i Medievidenskab fra Aarhus Universitet. I løbet af sin uddannelse har hun taget tilvalgsfag i retorik, begivenhedskultur og webkommunikation.

Camilla har en bred erfaring med alle former for web og online marketing. I sit arbejde udfører hun opgaver inden for blandt andet design, e-mail marketing, sociale medier SEO, konverteringsoptimering samt online annoncering.

Med Camillas egne ord

”For nogle kan det virke uoverskueligt og måske endda skræmmende at skulle kaste sig ud i de mange tiltag, som online marketing omfatter. Men uanset hvad, er det nødvendigt, hvis din virksomhed skal opnå succes.

Online marketing er relevant for alle virksomheder. Hvis ikke du formår at påvirke og styre de ting, som foregår online omkring din virksomhed, mister du et afgørende konkurrenceparameter.”

Indlæg fra Camilla