Erfaring og Virke

Bjarne er partner og stifter af Actis Revisorer A/S – et forholdsvist lille revisionskontor. Her har han arbejdet målrettet med mindre og mellemstore virksomheder. Det betyder, at det praktiske er i højsædet, når hverdagen kommer til enhver virksomhed.

Hvad skal der ske, når man har ansatte? Hvordan udbetaler man løn og indberetter lønningen til det offentlige? Er der moms på personalefesten? Er julegaven skattepligtig osv. Det er nogle af de spørgsmål, Bjarne vil besvare i sine blogindlæg.

Baggrund

Bjarne Aalbæk har en fortid som revisor hos PriceWaterhouseCoopers og ND Revision. Derudover driver Bjarne virksomhederne fagligafdeling.dk og faktakurser.dk.

Fagligafdeling.dk giver andre revisorer værktøjer og skabeloner, ligesom virksomheden byder på gratis faglige nyheder skrevet til revisorer. Faglig Afdeling A/S er også de eneste, som laver intern kvalitetskontrol i danske revisionsvirksomheder.

Under navnet faktakurser.dk underviser Bjarne andre revisorer og fungerer både som kvalitetskontrollant for revisortilsynet og som eksaminator for revisorkommissionen Specialeområderne er: Outsourcing af administration-, løn- og bogholderifunktionen og professionel rådgivning.

Med Bjarnes egne ord

Som revisor er der selvfølgelig mange faste opgaver i form af moms, løn, og årsregnskab, men der er også mange spørgsmål om alt muligt og umuligt. Hos Actis Revisorer løber vi langt for at finde de rigtige svar.

Indlæg fra Bjarne