Ekspert i digitale produkter og online markedsføring

Erfaring og virke

Bente Tromborg rådgiver selvstændige indenfor især coaching- og behandlerbranchen til at blive bedre til online-markedsføring og til at udvikle og sælge deres viden med digitale produkter. Bente Tromborg er kendt for sin meget direkte sparring og rådgivning, og formår at gøre opgaverne både enkle og overkommelige, så de kan implementeres i selv den mest hektiske hverdag.

Baggrund

Bente Tromborg har mange års erfaring indenfor salg af markedsføring. Det startede i fitness centret og siden på pilates-uddannelsen.dk, hvor det gjaldt om at fylde holdene.

Da Bente Tromborg udviklede Realiseringsmetoden, gjorde hun det ud fra de mange frustrerende oplevelser hun hørte og stadig hører om fra kollegaer indenfor især coaching, behandling og undervisning. Rigtig mange beretter om for lidt tid, for få kunder og manglende omsætning. “Jeg kan simpelthen ikke få det til at løbe rundt”, eller “Hvis jeg skal tjene mere, skal jeg arbejde endnu mere, og det var ikke derfor jeg blev selvstændig”. – For er et af formålene med at blive selvstændig for rigtig mange, er at bruge sin tid på det man virkelig brænder for, og gøre en positiv forskel for andre.

Bente kører efter princippet “Det skal være enkelt og overkommeligt, for på den måde fyldes processen med glæde og skaber de succesfuld resultater”.

Med Bentes egne ord

Min største motivation med Realiseringsmetoden er at hjælpe andre til at få succes som underviser, coach, behandler, terapeut og lign. Medlemsklubben er et fantastisk effektivt værktøj til at hjælpe de selvstændige med at blive bedre til online-markedsføring og “Online-business”-forløbet er programmet, der på en enkel og overskuelig måde viser dem, hvordan de kan sælge deres viden digitalt, så de kan hjælpe flere og tjene mere.

Et typisk mønster hos mange af mine kunder er, at de ikke er bevidste om, hvordan de laver en business-strategi, der skaber overblik, de kan magte og implementere, og som skaber den succes de drømmer om.

Det hjælper Realiseringsmetoden dem med.

Indlæg fra Bente