Erfaring og virke

Anne stiftede Future Navigator sammen med Liselotte Lyngsø i 2013. Senere kom Zooon.dk til verden, hvor Anne og Liselotte træner deres kunder i at forudsige fremtiden og zoome ind på de egenskaber, de ikke kan undvære, når den kommer.

Annes kernekompetencer er fremtidsforskning, visionær ledelse, overblik, interaktivitet og formidling. Hun er suveræn ift. omverdensforståelse, til at spotte nye markeder og læse kundernes behov. Det betyder, at Anne kan løfte folk op i helikopteren, så de kan se det store billede, for derefter at lande konkret og praksisnært nede på jorden igen.

Dette er kræfter, der kun bruges i det godes navn. Darth Vader med sine stormtroopers og plasticleverpostej må gå et andet sted hen. Omdrejningspunktet har altid været reel værdiskabelse – hvilket koster på kort sigt, men forhåbentligt lønner sig i længden.

Anne har skrevet bogen “En linedans fra ide til succes”. Derudover laver hun videokurser, online-træning og optræder hyppigt i medierne, hvor mange vil kende hende fra radioprogrammet “Filosoffen, Forfatteren og Fremtidskvinden”. Hør Anne på P1-programmet.

Baggrund

Anne læste statskundskab og biologi, mens hun på samme tid arbejdede fuldtid på en restaurant. Hun er typen, der får lavet rigtig meget, når der sker meget – og ikke en skid, hvis hun sidder stille i for lang tid. Men når man har fire drenge i alderen 4-9, er sandsynligheden for, at sidstnævnte sker, ikke særlig stor.

Anne har arbejdet på Instituttet for Fremtidsforskningen, som gav hende en solid basis og erfaring med at håndtere store kunder som IKEA, Gartner og Vattenfall. Med alderen er der opstået en forkærlighed for at arbejde med danske virksomheder og folk, der brænder for at få det fulde udbytte af deres potentiale.

Anne kan tale for alt mellem 2 og 2.000 mennesker, og har erfaring med alle typer af personligheder: Fra topchefer til timelønnede, fra fagforeninger til fiskefoderfabrikker. Hun har været medlem af Etisk Råd, Videnskabsministeriets IKT forum og Bestyrelsesformand for Innovationshøjskolen. I dag sidder hun i flere bestyrelser bl.a. the Organic Company samt advisory Boards herunder Erhverv Norddanmark og Kaospiloternes pædagogiske råd.

Med Annes egne ord

Der vil altid være nogen, der har en interesse i at fortælle dig, at livet er så kompliceret, at du ikke kan finde ud af at leve det selv. Det passer ikke. Fattigdom er ikke længere mangel på ressourcer. Det er mangel på teknikker – den grundlæggende viden og kunnen til at låse verdens låste døre op.

Jeg blogger om, hvordan jeg fravrister nøglerne fra Den Store Velfærdspedel, og så giver jeg dem til dig, så du selv kan skaffe dig adgang til alt det, du skal bruge for at blive den succes, du gerne vil være.