Erfaring og virke

Anna Nyboe er 23 år og iværksætter. I 2011 stiftede Anna virksomheden ANNAWAY, som er baseret på, hvordan hun selv har skabt sine jobs ved at satse på passion, handling og målfuldførelse. Heraf kom navnet ANNAWAY. Anna brænder for at skabe ægte vækst i Danmark og et erhvervsliv med højt engagement.

I løbet af Annas karriere er det blevet til et stort antal foredrag om jobskabelse, karrierepleje, ledelse og generationsmatch på arbejdspladsen.

Anna Nyboe har fået et stort antal nomineringer og priser, og blev i 2014 bl.a. udnævnt til Talent 100 af Berlingske Business. Herudover blev hun i 2013 nomineret til Årets Unge Erhvervsleder, og i 2012 nomineret til IVÆKSTprisen som Årets Unge Håb.

Baggrund

Anna har altid interesseret sig for forretningsverdenen, hvilket første gang kom til udtryk, da hun begyndte at abonnere på Børsen som 13-årig. Som 14-årig valgte Anna at tage ansvar for sin egen lykke og flytte hjemmefra. Hver eneste livssituation er siden blevet brugt bevidst og konstruktivt i udformningen af hendes liv.

Anna har ikke oplevet et arbejdsmarked under højkonjunktur og guldkronede tider, hvor gode jobs hænger på træerne. Under finanskrisen har hun derfor skabt sine egne jobs ved hjælp af mod, flid og ærlighed. Det har bl.a. ført til ansættelse i ejendomsbranchen som 16-årig.

Med Annas egne ord

Min vision er at sætte tempoet op i erhvervslivet, så både den enkelte og virksomhederne får maksimalt udbytte. Jeg tror, at hemmeligheden bag at få, hvad man ønsker sig, er at tro på og have modet til at gå hele vejen.

Vi bliver nødt til at kæmpe og overskride nogle grænser for at slå igennem, så det er hårdt arbejde, men resultatet er uvurderligt. I ANNAWAY har vi fingrene i jorden, og vi eksekverer hver dag. Derfor tager vi styring og opnår vores ønskede resultater.

Indlæg fra Anna