iollustration-af-kvinde-der-kigger-paa-computer-skaerm

Anna Nyboe har på kort tid stablet sin egen succesfulde virksomhed ANNAWAY på benene. Hun tillægger selv sin entusiasme og sin passion den primære årsag til, at hun har opnået den succes, som hun oplever i dag.

Og Anna’s råd i dagen KRÆS-video er netop, at du kan komme rigtig langt forretningsmæssigt ved at vise din entusiasme – folk vil nemlig gerne følge med, når det går andre godt. Derfor valgte Anna allerede tidligt at inddrage sociale medier til at vise interesserede, hvad der skete i virksomheden, og informere omkring de aktiviteter, som ANNAWAY fik realiseret.

Diskretion er nøglen
Den hemmelige ingrediens – ifølge Anna – er, at vise sin passion uden at føle sig nødsaget til at udlevere sig selv fuldstændig. Det betyder, at du kan fortælle meget uden at fortælle alt. På den måde kan dine omgivelser opleve dit engagement. Det er netop essentielt, fordi engagement i sidste ende kan resultere i, at du får nye kunder.

Så vejen fremad for din virksomhed kan måske også være at vende loyale følgere på de sociale medier til købere af dit produkt. Det tager tid og arbejde – men resultatet er det hele værd.