Erfaring og virke

Arbejder til daglig med PPC-markedsføring hos Boligportal.dk. Har startet tandlægeportalen dentast.dk, hvor man kan få 3 tilbud på sin tandbehandling. Dentast.dk hjælper danske forbrugere med at finde den rigtige tandlæge og spare penge på deres tandbehandling. Allerede en måned efter launch af dentast.dk havde hjemmesiden 6.000 besøgende primært fra Google og Facebook.

Hjælper desuden bloggere såsom modetendenser.dk med at øge deres online synlighed.

Baggrund

Andreas er i dag 22-år, men startede allerede sin første virksomhed som 18-årig. Det var et webbureau, hvor han hjalp små virksomheder med at udvikle deres hjemmesider og optimere deres onlinetilstedeværelse.

Siden da har han startet et kontorfællesskab i Aarhus C. Det er tænkt som et fristed for iværksættere. Halfdan Timm fra JUF.dk, Kristoffer Føns fra rejsekris.dk og Maria Sørensen fra fair-laan.dk er nogle af de faste lejere.

I dag er Andreas’ primære fokus markedsføring og produktudvikling af dentast.dk.

Med Andreas’ egne ord

Jeg brænder for online markedsføring, hvilket jeg har gjort siden jeg startede linde-media, da jeg var 18 år, og fik skabt en masse gratis trafik fra Google.  På denne blog vil jeg dele alle mine guldkorn. Jeg vil blandt andet løfte sløret for hvordan vi fik 40 leverandør-leads til 1000 kroner.