Nedenfor giver jeg dig 6 gode grunde til du som butikskæde eller webshop skal sælge online gavekort:

Sælger du gavekort KRÆS

  1. Gavekort er i toppen på ønskelisten

Gavekort ligger utrolig højt på ønskelisten herhjemme. For kvinder er gavekort på 1 pladsen. På en 2 og 3 plads kommer penge og tøj & sko.

Ser vi på mændene kommer penge ind på en førsteplads, efterfulgt af gavekort og bøger. Det betyder at til fødselsdage, og især op til jul er gavekort i højsædet. Er du klar til julehandlen med gavekort til din butik eller webshop?

  1. Få en masse mersalg!

Når en kunde kommer ind i butikken eller på webshoppen bruger 72 % af kunderne mere end værdien på deres gavekort. Faktisk ligger mersalget på 40-300 % når et gavekort indløses. Gavekort er dermed en perfekt måde at få flere kunder ud i butikken, og samtidigt skabe et mærkbart mersalg pr. kunde.

  1. Floor Traffic og nye kunder

Gavekortindehaveren vælgere i større grad at besøge den butik, hvor de har et gavekort til. Forstil du har et gavekort til Inspiration på 100 kr., handler du så i Kop & Kande, Bahne eller Inspiration næste gang?

Samtidigt bliver gavekort som oftest givet som en gave. Det betyder i sagens natur, at en person, som ikke tidligere har besøgt din butik nu får muligheden for at komme ind og besøge jeres butik/webshop. Dette er en fantastisk måde at øge eksponeringen for din butik/webshop og få nye faste og loyale kunder.

  1. Virksomheder elsker gavekort

83 % af alle virksomheder benytter sig af gavekort, når de skal give deres medarbejdere gaver, da det giver valgfrihed for modtageren. Tilmed benytter de også gavekort i forbindelse med hvervekampagner, salgskonkurrencer, kundegaver, loyalitetsprogrammmer og meget mere.

Digitalt gavekort til Paradis Is

  1. Fuld pris for dit produkt – væk med dealsites

Har kunden modtaget et gavekort, og betaler med dette i butikken eller på webshoppen, er de 2,5 gange mere tilbøjelige til at betale fuld pris for produktet.

  1. (Online) gavekort er stigende marked

Gavekortssalget online er stigende og vokser årligt med 29 %. Derudover har 78 % af alle forbrugere har allerede modtaget et digitalt gavekort. Tilmed viser nye undersøgelser fra Giftcard.com, at det online salg af e-gavekort er ved at overgå det fysiske gavekort salg.

Nedenfor ses trenden for søgninger på ”gavekort” i Google for Danmark.

Søgning på gavekort i google